Thursday, December 2, 2010

4th Anniversary

TODAY IS OUR 4th ANNIVERSARY!!

and still counting, InsyaAllah.

1st anniversary with 1 baby
2nd anniversary with 1 baby & preggy belly
3rd anniversary with 2 babies
4th anniversary? nmpknya msh 2 babies lg hehe..

ulang tayang gambar pengantin sentiasa baru 2006 (dh taip nombor tu br rasa ehh.. dh 4 thn kawen?)



cukup2 la tu 2 keping buat mengubat rindu sama lokong.. ibu sambut dgn anak2 ibu je la dulu. mlm td tak sempat snap gmbr terbaru double H.

 kids, i'm proud of u!


20 comments :

Nana said...

happy anniversary afne.....
semoga bahagia selalu ek

Afne said...

tq nana ;)

~ana~ said...

happy anniversary afne..moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..:)

Afne said...

tq ana :)

Nurulhuda bt Ateh said...

hepi anniversayry!!!

owh..nak bgtau....anda telah di tag

jesnita_ns said...

Hepi aniberseri afne...moga kekal..dan bahagia sentiasa...

Sricahaya said...

Happy Anniversary afne..moga bahagia bersama family tercinta...

mgkin anniversary ke 5 kot baru tmbah..hehe

nzh1979 said...

afne & eddy..
happy anniversary..semoga jodoh korang berpanjangan sehingga ke akhir hayat..bertambah ramai anak2..aku doakan yg terbaik utk korang :)
harap2 gambo enibeseri ko taun ni..tetap maintain selim mcm lam gambo tu..ekekeke..
eh..teringat aku dulu dok buat bunga dulang ko..ehehhe.. eh date nikah kita sama erk? aku pon tak tau..:P

cahaya nuranie said...

Happy Anniversary kak afne & hubby.. semoga dilimpahi rahmat dan kasih syg Allah yg berpanjangan buat kak afne & family.. Semoga selalu BERCINTA!!!

Afne said...

tq ude. nnti sng2 akak buat tag ok?! penat la br blk meeting.

Afne said...

tq jes ;)

Afne said...

tq sri. ada org tu dh tanya tp minta execuse dulu sbb tgh pjj hehe

Afne said...

tq zam. aku takkan lupa order bunga dip kt ko. msh elok simpan lg kt kg. cantik ko buat. klu tak silap masa tu hang tgh preggy kan.

sama yea tarikh anniversary kita?!

Afne said...

tq syam. moga adik pn berbahagia dgn suami tercinta.

midiaida said...

eppie anniversary k-pot n eddy..semoge berkekalan hingga ke akhir hayat..aminn!!!!..

mama_umar_maryam said...

heppy anibeseri afne & edy..semoga bertambah2 kasih syg dlm keluarga dan jodoh kekal ke akhr hyt..

iswatie "colours of life" said...

Happy anniversary Afne...

mak aii makin tembam si haziq tuh

Afne said...

tq dot. aku doakan yg sama utk ko ;)

Afne said...

zet, moga keluarga kita masing2 bahagia & dilindungi dlm kesejahteraan :)

Afne said...

tq watie :)

tu gmbr lama haziq & hana. masa tu haziq br 9-10 bln klu tak silap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...