Tuesday, April 9, 2013

Cheque Nuffnang Dah Sampai Yeaaaayyy!!!

kemain lah awak dok pung-pang-pung-pang bila nk dpt cheque nuffnang kan?!

smlm blk dr klinik kesihatan yong peng utk detail scan baby, tgk2 atas meja ada surat dr nuffnang trs senyum lebar sampai telinga ngeeeeeeeeeeeeeeeeee

maaf, mak yong mls edit2 so korg tgk lah brp ada nya....

maklum le mak yong sekadar blogger picisan maka amount tu tidak lah hebat mana. mkn bertahun juga nk kumpul mcm kt atas tu. lbh kurg amount masa 1st cash out dulu. hari ni dh bg kt eddy mnta tlg bank-in kan. esok lusa blh lah joli katak digunakan utk beli apa2 yg patut.

td check akaun nuffnang sejak cash out 28/02/13, ini yg br terkumpul...


ok le tu kan ada juga geraknya dlm masa sebulan lbh hehe.. pape pun tq to nuffnang :)

p/s : sila cash out earning dkt2 tarikh akhir bulan (cos nuffnang akan compile semua utk proses hanya pd/slps akhir bln. lbh kurg 1 bln dr tu dpt email payment advice dr HSBC. lbh kurg 1 mggu slps tu dpt cheque.


12 comments :

lia said...

aku x pernah cash out ha3... sbb amount mmg ciput ;)

AdanyaKauUntukku said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh bleh lah joli joli ye

~ana~ said...

wah...best ni...jom mkn pizza kat bp mall..hahaha

wan nurul hezrina abd halim said...

nurulpun ada cash out harituh..dah 4 kali try cash out sik band jer kata kesalahan nama..mmg tensi..ni kali ke4 try..harap oklah dah bagi ticket tanya nuffnang semua harap ada rezeki.huhu

aah takyah blurkan susah2 jer..hehe

Afne said...

lia, ye lah tu ko punya nuffnang ciput. ntah2 ribu2 tp kot hehe

Afne said...

kak ila, joli-joli tak tau nk beli apa ekekekekk

Afne said...

ana, jom jommmm

Afne said...

nurul, agaknya masa nurul bukak akaun nuffnang ada kesilapan kot. harap2 ok le pasni.

mama_umar_maryam said...

fuhh.lepas 3-4 tudung paridah nih,hhahaha

Afne said...

zet, tudung paridah tak masuk list. rasa nk gunakan utk bnda lain hehe

watyz said...

alhamdulillah... ai pon br dpt cek tp ckit je nilai nye. suku pon x smpi dr u punye... hehehehe

Afne said...

Aty, x kisah la byk ke skt tp ada juga kn. lg pn kita jarang cash out kumpul je dulu hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...